Mindre former for el arbejde og installationsopgaver

Som handymand udføre jeg gerne mindre opgaver indenfor el arbejde. Jeg udføre el arbejde i form af arbejde med stikkontakter, lamper, kabling og m.m.

Mangler du en løsning på el arbejde angående en stikkontakt? Skal du have lavet en ny stikkontakt, er der problemer med din nuværende, eller vil du have flyttet din stikkontakt til et andet sted i dit hus?

Har du købt en ny lampe eller en anden form for belysning som du skal bruge hjælp til at sætte op, så står jeg altid klar med el arbejde i høj kvalitet til at hjælpe dig.

Kontakt mig i dag for en god aftale

Jeg udfører el arbejde i Næstved, Haslev, Ringsted og omegn

Jeg udføre mindre el arbejde i Næstved, Haslev og Ringsted. Så hvis du bor i nærheden og har el arbejde til mig, skal du blot kontakte mig. Så kommer jeg med glæde og hjælper dig med din opgave.

El arbejde i høj kvalitet

Når du bestiller el arbejde hos TJ Service og Teknik ApS kan du regne med en gennemført og grundig løsning på din opgave. Jeg sætter en stor ære i at udføre el arbejde som kunden kan være glad for når jeg er færdig. Jeg bygger virksomheden på kvalitetsarbejde og tilfredse kunder, derfor efterlader jeg altid en opgave færdiggjort og funktionel.

Så hvis du leder efter en pålidelig handymand der udføre el arbejdet som du vil have det er du velkommen til at kontakte mig angående din opgave. Er du i tvivl om jeg kan udføre din opgave eller har du andre spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at give mig et kald, så finder vi ud af det sammen.

Jeg hjælper dig med el arbejdet

Så har du en opgave indenfor el arbejde så er du velkommen til at kontakte mig. Du kan kontakte mig på tlf: 28 78 51 75, e-mail kontakt@tj-service.dk eller via kontaktformularen på min hjemmeside. Så kommer jeg med glæde forbi med en løsning og et uforpligtende tilbud på el arbejde.

Ring i dag og hør mere