Flere års erfaring med montagearbejde

TJ Service og Teknik ApS har flere års erfaring med montagearbejde. Har du brug for hjælp med montage i hjemmet? Har du en reol der skal monteres til væggen? Måske har du en montageopgave relateret til badeværelset?

Jeg har stor erfaring indenfor montagearbejde så jeg har prøvet lidt af hvert og kan derfor hjælpe dig med de fleste opgaver.

Er du i tvivl om jeg kan udføre din opgave, er du velkommen til at kontakte mig. Så kan vi få en produktiv samtale om hvad jeg kan gøre for dig angående montagearbejde.

Kontakt mig allerede i dag

Jeg udfører montagearbejde i Næstved, Ringsted, Haslev og omegn

Som handymand udfører jeg primært montagearbejde i Næstved omegn og resten af Sydsjælland. Så bor du i området og ligger inde med en montageopgave, er du velkommen til at give mig et kald. Jeg ser frem til at hjælpe dig med montagearbejde.

Montagearbejde med kunden i fokus

Med flere års erfaring indenfor montagearbejde, har jeg styr på processen arbejdet. Det betyder at når du bestiller montagearbejde hos TJ Service og Teknik ApS undgår du montagearbejde der er skævt og fyldt med fejl. Jeg sørger altid for at udføre arbejdet i høj kvalitet så kunden og jeg begge kan gå fra oplevelsen med en god mavefornemmelse.

Når du kontakter TJ Service og Teknik ApS angående montagearbejde eller andre ydelser gør jeg meget af at sætte dig i fokus. Jeg mener at en god samtale med kunden om opgaven og kundens ønsker og idéer er essentiel i handymand branchen. Uden en forståelse for kunden og deres ønsker kan mener jeg ikke at man kan udføre et godt nok arbejde. Om det er montagearbejde, el arbejde eller tømrerarbejde gør ingen forskel.

Skal jeg hjælpe med næste montageopgave?

Så hvis du mangler hjælp til montering står jeg klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte mig på tlf: 28 78 51 75, e-mail kontakt@tj-service.dk eller via kontaktformularen på min hjemmeside. Så kommer jeg med glæde forbi med et uforpligtende tilbud på montagearbejde.

Ring i dag og hør mere