Jeg udfører forskellige mindre tømreropgaver

TJ Service og Teknik ApS kan hjælpe med mindre tømrer og snedkeropgaver. Kort sagt, er det tømrerarbejdet som "Hr. og Fru Jensen" ikke selv magter eller har evner og/eller ressourcer til at udfører.

Jeg udføre ikke selv tømrerarbejde i størrelsen af ombygning eller tilbygning. Drejer det sig dog om entrepriser i denne størrelse så tøv ikke. Jeg samarbejder med flere veletablerede tømrer og snedkerfirmaer, som ville kunne bistå os i udførelsen af større opgaver.

Kontakt mig for en god aftale

Tømrerarbejde i Næstved, Haslev og Ringsted

Bor du i et område nær Næstved, Haslev eller Ringsted er du velkommen til at kontakte mig angående tømrerarbejde. Fordi jeg selv er placeret i Næstved betyder det meget at kunne hjælpe mine lokale medmennesker med deres problemer. Og af den grund sætter jeg en stor ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Tømrerarbejde i høj kvalitet

Når du bestiller tømrerarbejde hos TJ Service og Teknik ApS kan du regne med et veludført og solidt stykke arbejde. Tømrerarbejde fra TJ Service og Teknik ApS er noget du kan regne med. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet eller servicen. Samtidig sætter jeg stor prioritet på at være pålidelig og overholde mine aftaler. Der er ikke noget værre end at betale for et skuffende produkt og en skuffende service. Derfor gør jeg altid hvad jeg kan for at gøre kunden glad og tilfreds.

Skal jeg hjælpe med næste tømreropgave?

Så hvis du går og mangler en erfaren tømrer der kan udføre tømrerarbejde for dig, så hjælper jeg med glæde. Kontakt mig på tlf: 28 78 51 75, e-mail kontakt@tj-service.dk eller via kontaktformularen på min hjemmeside. Så kommer jeg med glæde forbi med et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Hvis du har spørgsmål til tømrerarbejde, montagearbejde eller el arbejde er du velkommen til at kontakte mig på tlf: 28 78 51 75, så kan vi få en snak om det.

Ring i dag og hør mere